Billige storbyer

Billige storbyer

Publiceret: 2024-09-30 - Opdateret: 2024-09-30

– når ferien egentlig er forbi

Har du tænkt over, hvor meget længere weekenden føles, når den ikke tilbringes derhjemme? At to dage på et nyt sted kan føles som fire, og at der ikke skal mere til for at løfte hele efteråret til et nyt niveau.

For det er jo dagene, vi husker, der tæller. Er det ikke rigtigt? Her er nogle billige storbyer med kort rejseafstand. Perfekt til når du egentlig ikke har planlagt en rejse!

De bedste tilbud på pakkerejser til billige storbyer

Berlin er en berusende blanding av vakre palass, fargerik og provoserende kunst, vibrerende kaféliv og en fortid vi helst vil glemme...
Berlin er en berusende blanding av vakre palass, fargerik og provoserende kunst, vibrerende kaféliv og en fortid vi helst vil glemme…

Beriln

– ikke kedelig et eneste minut

35 år efter Berlinmurens fald er byen en berusende blanding af slidt og ultrachik. Berlin er storslåede paladser og minder fra fortiden, som vi helst vil glemme. Her er provokerende og farverig gadekunst, og for dig, der er ekstra interesseret, en hel ø med museer: Museumsinsel. Og så er der alle caféerne, restauranterne og natklubberne…

Husk at tage gode sko med, eller endnu bedre – lej en cykel!

De bedste tilbud på pakkerejser til Berlin

Parlamentsbygningen ved bredden av Donau.
Parlamentsbygningen ved bredden av Donau.

Budapest

– meget mere end bare smuk

Vidste du, at Budapest bliver kaldt Lille Paris? Ikke at det betyder så meget, for byen er mere end bare smuk, og den er bestemt mere end nok i sig selv.

Budapest har over 100 varme kilder, og 50 af dem er udnyttet til spa, bade og bassiner. Derudover er coolness-faktoren høj, og den ubesværede blanding af gammel storhed og nyeste mode er mildest talt yderst charmerende. 

Heldigvis føles weekenden lang, når man er på tur!

e bedste tilbud på pakkerejser til Budapest

Hovedstaden i Latvia er hyggelig, billig og ikke minst, svært lett tilgjengelig
Hovedstaden i Latvia er hyggelig, billig og ikke minst, svært lett tilgjengelig

Riga

– livlig og let tilgængelig

Det koster ikke meget at rejse til Riga, og når du først er der, vil du opdage, at det også er billigt at opholde sig der. Man kan for eksempel nyde lækre måltider på fremragende restauranter, uden at det koster mere end at handle dagligvarer derhjemme.

Rigas gamle bydel er desuden både hyggelig OG livlig – hvis du skulle være i det humør.

De bedste tilbud på pakkerejser til Riga

Stadig flere reiser på storbytur til Krakow og Gdansk
Stadig flere reiser på storbytur til Krakow og Gdansk

Gdansk og Krakow

– Polens mest populære byer

Krakow er sandsynligvis den smukkeste og mest trendy af de polske byer. Den byder på en herlig blanding af fortidens storhed, moderne studenterliv, hyggelige caféer og god mad.

Alligevel er Gdansk en smule mere populær. Hvorfor det er sådan, er svært at sige.

Pris, tilgængelighed og en kort flyvetur er vigtige faktorer, og det findes absolut begge steder. Måske er det værd at tage en tur og undersøge det?

De bedste tilbud på pakkerejser til Krakow og Gdansk