Hurra for Spanien!

Hurra for Spanien!

Publiceret: 2024-08-12 - Opdateret: 2024-08-12

– fuld sommer til budgetvenlige priser

Det er ikke kun den spanske kyst, der er blevet billigere; den store favorit Mallorca har også fået et betydeligt lavere prisniveau nu, hvor skolerne starter igen. Dette gælder i nogen grad også for naboøerne Menorca og Ibiza også.

Hvad med at forlænge sommeren lidt?

De bedste tilbud på rejser i sensommeren til Spanien

Den svingete og bratte veien ned til Sa Colobra er populær blant syklister
Den svingete og bratte veien ned til Sa Colobra er populær blant syklister

Mallorca

– øen der aldrig går af mode

Mallorca behøver næppe nogen introduktion. Det er øen, der «passer til alle» og ikke mindst til børnefamilierne. Nu hvor familierne er rejst hjem, er der endnu flere steder, der er blevet voksenvenlige, som f.eks. Alcudia og Cala Bona.

Foretrækker du små bugter frem for brede strande, kan Cala d’Or være det rette valg. Og hvis du vil slippe af med overskudsenergi, er det bare at leje en cykel. Mallorca er nemlig yderst cykelvenlig, uanset om du foretrækker rolig bycykling eller vil udfordre dig selv blandt de smukke bjerge og badebugter.

De bedste tilbud på rejser i sensommeren til Mallorca

Cala Salada er en av mange vakre badebukter på Ibiza
Cala Salada er en av mange vakre badebukter på Ibiza

Ibiza og Menorca

– strande, strømninger og smukt øliv

Ibiza er festøen med de hotteste natklubber og de bedste DJ’s i verden. Men øen er meget mere end det, for du skal ikke langt væk fra festzonerne, før du oplever en helt anden stemning, der både er fredelig og yderst indbydende.Menorca er ikke lige så besøgt – uden at der findes nogen god forklaring på det. Så vent ikke for længe, pludselig bliver der også kamp om solsengene her.
De bedste tilbud på rejser til Ibiza og Menorca

Langs Costa Barava og Costa Dorada er det kort avstand mellom badebuktene og de små kystbyene.
Langs Costa Barava og Costa Dorada er det kort avstand mellom badebuktene og de små kystbyene.

Kysten uden for Barcelona

– badebugter og badebyer 

Du har måske hørt om Sitges, som ligger lige uden for Barcelona? Eller Lloret de M? Dette er blot to af mange skønne steder langs kysten ikke langt fra storbyen.Både nordpå langs Costa Brava og sydpå langs Costa Dorada finder du gyldne strande mellem smukke klipper og hyggelige badebyer. Nu kan du endda rejse hertil uden at sprænge budgettet.
De bedste tilbud på rejser til Costa Brava og Costa Dorada

Villajoyosa er kjent for sine fargerike, sjarmerende husfasader
Villajoyosa er kjent for sine fargerike, sjarmerende husfasader

Costa Blanca

Costa Blanca
– den hvide kyst De næsten hvide strande langs Costa Blanca strækker sig både nord og syd for storbyen Alicante. Benidorm er den ældste ferieby med karakteristiske højhuse langs en smuk strandpromenade, og Villajoyosa (på billedet) er særligt fotogen med sine farverige huse helt ned til vandkanten.
De bedste tilbud på rejser i sensommeren til Costa Blanca

Straden i Marbella med stråparasoller
Straden i Marbella med stråparasoller

Costa del Sol

– den velkendte, kære Solkyst 

Solkysten er ikke bare velkendt og traditionsrig, den er også blevet trendy. Malaga er vågnet op fra sin dvale og er blevet en spændende by i udvikling. Det samme gælder flere af feriestederne, fra luksuriøse Marbella og Puerto Banus til charmerende Nerja længst mod øst. Er du glad for god mad, er du kommet til det rette sted, og hvis du ovenikøbet er golfentusiast, kan du næppe finde noget bedre. Bienvenido!
De bedste tilbud på rejser i sensommeren til Costa del Sol