Vælg en by med strand

Vælg en by med strand

Publiceret: 2024-08-19 - Opdateret: 2024-08-19

– så slipper du for at skulle vælge

Sensommeren er perfekt til at besøge en by med strand. Så kan du nemlig bevæge dig ubesværet mellem to verdener.

Hvad er vel bedre end at sidde på en udendørscafé med saltvand i håret? Gå en tur i butikkerne, kigge på de nyeste trends for den kommende sæson, og måske tage tilbage til stranden for en aftendukkert?

Hvis du vælger en by med strand, slipper du for at vælge!

De bedste tilbud på pakkerejser til byer med strande

Cefalù er solbleket italiensk sjarm rett ved havet
Cefalù er solbleket italiensk sjarm rett ved havet

Italienske charmeurs

– på Sicilien 

Sicilien er en stor ø med hele to internationale lufthavne. Her finder du mange byer og endnu flere strande. Cefalù og Taormina er to af de smukkeste byer, vi kender.

Cefalù ligger kun en times kørsel fra hovedstaden Palermo. Byen er indbegrebet af solbleget siciliansk charme, med små torve, lækker mad og dejlige strande.

Taormina ligger oppe i bjergene på østsiden af øen, med en betagende udsigt over kysten, bjergene og vulkanen Etna. En svævebane går fra byen ned til Isola Bella, og med et ‘svusj’ er du ved havet og strandene.

De bedste tilbud på pakkerejser til Sicilien

Nice er hovedstaden på Den franske riviera
Nice er hovedstaden på Den franske riviera

Franske fristelser

– langs La Côte d’Azur

Byerne ligger tæt langs Den franske rivieraen. Rivieraens hovedstad er Nice, med en flott strand og en berømt strandpromenade. med en skøn strand og en berømt strandpromenade. Her finder du alt, hvad du kan forvente af en by ved havet, samt en meget charmerende gammel bydel.

Hvis Nice alligevel ikke skulle være nok, er det nemt at tage toget videre langs kysten til det fashionable Saint TropezCannes eller Antibes, eller måske til det charmerende Menton, som ligger tæt ved den italienske grænse.

De bedste tilbud på pakkerejser til Den franske riviera

Ciutat Vella er bydelen i Barcelona med de flotte strendene
Ciutat Vella er bydelen i Barcelona med de flotte strendene

Stolte spanske byer

– med smukke strande

Byen Palma på Mallorca er altid populær, og denne sommer har ikke været nogen undtagelse. Når den varmeste sommersol aftager, og de fleste turister er rejst hjem, bliver byen endnu skønnere.

Det samme gælder for Barcelona. Storbyen med de flotte strande, hvor det eneste problem er tiden – at have nok tid til at gøre alt, hvad du har lyst til.

Malaga er byen, du kører forbi, når du skal på ferie på Costa del Sol. Men gør det ikke, lad være med at køre forbi. Lej i stedet en el-cykel og nyd livet mellem den spændende by og den dejlige strand.

De bedste tilbud til spanske byer med strande

Dubrovnik er romantisk bymiljø og krystallklart badevand
Dubrovnik er romantisk bymiljø og krystallklart badevand

Romantiske Kroatien

– for to på tur 

Dubrovnik behøver ingen introduktion. Det er den romantiske by for bryllupsrejser og ‘os to på tur-rejser’. Det er byen, hvor Game of Thrones blev filmet, og som mange andre steder i Kroatien er badevandet omkring byen utroligt klart.

Rovinj går alle gader op og ned ad bakker. Byen ligger på Istrien-halvøen og er gammel, kuperet og meget charmerende. At bade fra klipperne er populært, selvom der findes strande både i og uden for byen.

De bedste tilbud på pakkerejser til Kroatien