Efterårsferie

Efterårsferie

Publiceret: 2024-09-02 - Opdateret: 2024-09-02

– de bedste tilbud til sol og strand sydpå

Er du blandt dem, der har nogle feriedage til overs? Så bliver du måske glad for at høre, at der lige nu er en hel del gode tilbud til skønne steder Sydpå? Det er naturligvis bedst, hvis du undgår uge 42, da skolerne har efterårsferie i netop den uge, og rejsebranchen har højkonjunktur.

Men når det er sagt – det er faktisk muligt at finde gode tilbud i de travle efterårsferieuger også. Her er de bedste tips lige nu:

De bedste tilbud på pakkerejser sydpå i efteråret

Høstferien er høstens høysesong
Høstferien er høstens høysesong

Den populære efterårsferieuge

– efterårets højsæson 

Uke 42 er efterårets absolutte højsæson. Det vil sige, hvis du rejser en af dagene i weekenden og er væk i præcis en uge. Vælger du derimod en anden afrejsedag og bliver væk lidt kortere eller lidt længere end en uge, er der gode muligheder for at finde billige pakkerejser også i denne travle periode.Bemærk: Priserne ændrer sig hurtigt, især i de mest attraktive perioder.
De bedste tilbud på pakkerejser sydpå i uge 42

Verden full av spennende reiser, og det trenger ikke være langt unna...
Verden full av spennende reiser, og det trenger ikke være langt unna…

Smuttur sydpå

– når flyveturen er kort, bliver ferien lang……

selv om den bare varer i 2 – 3 dager. Har du tænkt på, hvor lang tid du bruger på en rejse til sommerhuset? Du kan faktisk nå mange steder med sol og strand Sydpå på (næsten) samme tid.

Det tager ikke lang tid at flyve til Barcelona, og når du først er i Barcelona, har du hele Costa Brava og Costa Dorada lige ved hånden. Eller hvad med et par dage på MallorcaDen Franske Riviera er heller ikke så langt væk…

Her er de bedste kortferier sydpå lige nu:
De bedste tilbud på «smutture» sydpå i efteråret

Høsten trenger ikke være mørk og kald...
Høsten trenger ikke være mørk og kald…

Sommervarme hele efteråret

– uden at rejse specielt langt.

Visse steder ved Middelhavet varer sommeren hele efteråret. For eksempel på Kypros og langs hele den smukke Antalyakysten. Faktisk er efteråret ekstra behageligt, fordi stemningen er mere afslappet, og det er billigere at være turist end midt på sommeren. Derudover er temperaturen vidunderlig. 

Andre steder med lang og dejlig sommer er MaltaCosta del Sol og Kreta.
De bedste tilbud til steder ‘længst sydpå’ i Middelhavet