Grækenland og Cypern

Grækenland og Cypern

Publiceret: 2024-08-05 - Opdateret: 2024-08-05

– sommerstemning i roligt tempo

Slutningen af august og hele september er fantastisk ved Middelhavet. Den hektiske feriestemning er ovre. Det er stadig varmt, himlen er blå, dagene er lange, og prisniveauet er betydeligt lavere. Hvis du har nogle feriedage til gode, er du heldig!

Her er vores bedste tips til Grækenland og Cypern

De bedste tilbud på pakkerejser til Grækenland og Cypern

Havnen på vakre Symi ligger bare en liten båttur unna Rhodos
Havnen på vakre Symi ligger bare en liten båttur unna Rhodos

Rhodos

– direktefly hele efteråret

Rhodos er altid en god idé, og i september kan du vælge præcis det rejsemål, du ønsker, uden at skulle bekymre dig om trængsel.

Rhodos by er ekstra charmerende om efteråret, og uanset hvilken strand du vælger, hvad enten det er på østkysten af øen eller på vestkysten, er der masser af plads og ledige solsenge. Eller hvad med en bådtur over til den lille, pastelfarvede ø Symi?

Fra slutningen af august og gennem september er markedet for pakkerejser til din fordel. Det betyder, at der er gode muligheder for at gøre et rigtig godt køb. 

De bedste tilbud på pakkerejser til Rhodos

Sensommer betyr nydelig klima og rolige dager på Kreta
Sensommer betyr nydelig klima og rolige dager på Kreta

Kreta

– direktefly hele efteråret

Kreta i sensommeren og efteråret er en perfekt blanding af klima og mennesker. Den intense varme fra sommermånederne er aftaget, der er færre turister på øen, og du kan slappe af og bare nyde.

Selv hvis du vælger et af de allermest populære rejsemål som Agia MarinaPlataniasChania eller Rethymnon er der masser af plads både på strandene og på udendørsrestauranterne. Og vælger du for eksempel det lille Agios Nikolaos kan du glæde dig over, at døgnrytmen er tilbage til det stressfrie græske landsbyliv.

De bedste tilbud på pakkerejser til Kreta

Området ved Nissi Beach og Cavo Greco er ekstra behagelig på sensommeren
Området ved Nissi Beach og Cavo Greco er ekstra behagelig på sensommeren

Cypern

– direktefly hele efteråret

Denne sommer har Cypern været mere populær end nogensinde før, og det ser ikke ud til at ændre sig foreløbigt. Tværtimod. Klimaet er skønt langt ind i efteråret, og strandene er lige så pudderbløde som altid.

Populære Aiya Napa ændrer karakter, når højsæsonen er overstået. Det går fra fest og fart til at blive et sted, hvor du sover godt om natten, selvom udbuddet af restauranter og natklubber stadig er mere end stort nok.

Og så er der selvfølgelig prisen – alt bliver billigere, når højsæsonen er forbi! 

De bedste tilbud på pakkerejser til Cypern