Rejsetips til solrige steder

Rejsetips til solrige steder

Publiceret: 2024-09-26 - Opdateret: 2024-09-26

– når dagene bliver kortere.

Vi er godt på vej ind i efteråret, og lige nu føles det faktisk ret hyggeligt. Måske forbliver det hyggeligt i flere uger eller endda i et par måneder… før vi indser, at der går meget lang tid, før det vender. Om det er kroppen eller sindet, der først siger stop, er usikkert. Det vi med sikkerhed ved, er, at sol og varme gør godt. 

Her er nogle solrige destinationer, der kan forkorte ventetiden lidt:

De bedste tilbud på pakkerejser sydpå

Cape Ponta de São på Madeira. Den evig grønne blomsterøya med behagelig klima hele året.
Cape Ponta de São på Madeira. Den evig grønne blomsterøya med behagelig klima hele året.

Madeira

– Portugal med (varm) vind i håret  

Madeira blomstrer altid. Øens beliggenhed vest for Marokko giver et behageligt klima året rundt. Efteråret er måske den allerbedste tid at besøge øen, for hvem kan modstå blomster i fuldt flor og skønne bade i havet, når det næsten er mørkt hele dagen herhjemme?

Hvis du er den aktive type, vil du elske Madeira endnu mere. Her kan du vandre ad de smukke stier langs de gamle vandkanaler (levadaer). Der findes simpelthen ikke noget lignende i hele verden!

De bedste tilbud på pakkerejser til Madeira

Menara Gardens i Marrakech, med Atlasfjellene i bakgrunnen.
Menara Gardens i Marrakech, med Atlasfjellene i bakgrunnen.

Marokko

– fra 1001 nats eventyr til rock ‘n’ roll.

Den eksotiske, rosafarvede storby Marrakech, den lidt mindre storby Agadir, smukke Essaouira og surfernes favorit Taghazout. Farverige, eksotiske, larmende, støvede og præcis så luksuriøse, som du selv vælger. Tilholdssteder for prinser, rockstjerner, surfere og tiggere. Og eventyrlystne turister.

Rejser du til AgadirEssaouira eller Taghazout, kan du bade i havet, og rejser du før jul, kan du finde julegaver fra en anden verden i Marrakech.

De bedste tilbud på pakkerejser til Marokko

Las Teresitas-stranden utenfor Santa Cruz på Tenerife
Las Teresitas-stranden utenfor Santa Cruz på Tenerife

De Kanariske Øer

– en kærlighedshistorie.

Der er ingen tvivl om, at vi elsker De Kanariske Øer. Alligevel sker det, at vi bruger flere timer foran computeren, mens vi drømmer om eksotiske sydhavsøer – blot for at ende med endnu en billet til Gran Canaria.

Hvorfor De Kanariske Øer? Fordi klimaet er vidunderligt, der er smukke strande på alle øerne, og vigtigst af alt – det er dejligt at tilbringe feriedagene der. Derfor!

Der går fly hver eneste dag til Gran Canaria, flere gange om ugen til Tenerife og lidt færre til Lanzarote og Fuerteventura

De bedste tilbud på pakkerejser til De Kanariske Øer