Serry Beach Resort

Hurghada, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Hurghada (HRG): 5.5 km (13 mins)
  • DistanceToTown: 10 km - Hurghada
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Bar
  • HotelLink:
  • PoolChildren
  • Restaurant
  • Pool

Hotelinformation

Lækkert resort lige ved stranden

Velkommen til Serry Beach Resort, en oase af luksus og afslapning i det solrige Hurghada. Beliggende ved Det Røde Havs krystalklare vand tilbyder Serry Beach Resort en enestående ferieoplevelse for både familier, par og solo-rejsende, der søger en kombination af komfort, eventyr og afslappende ferie.

Resortet ligger lige ned til en lækker strand, hvor du kan nyde ferien i Det Røde Hav eller med en masse vandaktiviteter. Det perfekte sted til en dejlig ferie.

Masser af sjov for alle aldre
Centrum af resortet er det store poolområde med en lang swimmingpool. Her er der rig mulighed for at slappe af på en af de mange solstole under en parasol eller bade i den dejlige pool. Resortet giver mulighed for masser af aktiviteter. For de vandglade er der en vandpark for både store og små vandhunde. Her finder du en bølgepool, flere swimmingpools og vandrutsjebaner til alle aldre.

Udover vandparken er der også andre gode børnefaciliteter med en børneklub medn sjove aktiviteter og en legeplads. Om aftenen er der underholdning i form af forskellige shows hver aften. Det kan være alt fra live-musik og international dans til egyptiske folkeshows.

Vær aktiv på ferien
Hvis du kan lide at være aktiv på den ene eller anden måde, så er Serry Beach Resort lige noget for dig. Tag til yoga på stranden, spil beachvolley, tennis eller fodbold. Mulighederne er mange. Du kan nemlig også spille bordtennis, dart eller billard, så der er noget for enhver smag. Der er også fitnesscenter til at holde formen ved lige.

Vil du opleve Det Røde Hav, så kan du også det ved hjælp af resortets dykkercenter (mod gebyr). Det er også muligt at snorkle, komme på bådtur eller prøve kræfter med vandski og parasailing.

Skal du helt ned i gear, kan du passende tage i resortets Nomad Spa. Her kan du få forskellige behandlinger eller slappe af i saunaen. Der er også indendørs pool med panoramaudsigt.

Lækker mad
Serry Beach Resort råder også over flere barer og restauranter. I Sofra Food Hall serveres der lokale retter, Dar Mezza Lounge byder på arabisk mezze og cocktails, mesn Keif Fusion Gastro Bar tilbyder asiatisk mad om aftenen. Derudover er der også Nur Beach Club på stranden, hvor du kan få snacks, og på Sokar Seafood Restaurant kan du få fisk og middelhavsretter, som du kan spise på én gang i løbet af dit ophold.

Ved resortet er der også et shoppingcenter, Souk by Serry Beach Resort. Her er der butikker, restauranter, børne legeområde og en lækker rooftop.

Sådan bor du
Serry Beach Resort byder på en række elegante og rummelige værelser og suiter. Alle er smagfuldt indrettet i en minimalistisk stil. Værelserne er udstyret med badeværelse med bruser, balkon eller terrasse, safebox, TV, kaffe- og tefaciliteter, hårtørrer og WiFi.

Deluxe værelse med udsigt til haven (ca. 41m2):
Værelse på ca. 41 m2 med en kingsize-seng. Der er plads til to personer.

Deluxe værelse med havudsigt (ca. 41m2):
Værelse på ca. 41 m2 med en kingsize-seng. Der er plads til to personer.

Deluxe værelse med udsigt til haven (ca. 50m2):
Værelse på ca. 50 m2 med to dobbeltsenge. Der er plads til fire personer.

Deluxe værelse med udsigt til poolen (ca. 50m2):
Værelse på ca. 50 m2 med to dobbeltsenge. Der er plads til fire personer.

Deluxe værelse med havudsigt (ca. 50m2)
: Værelse på ca. 50 m2 med to dobbeltsenge. Der er plads til fire personer.

Chalet værelse med havudsigt (2 værelser):
Chalet værelse på ca. 66 m2 med to soveværelser. Der er plads til seks personer.

Penthouse Suite med udsigt til poolen: Suite på ca. 87 m2 med køkkenniche, udendørs jacuzzi og privat udendørs terrasse. Der er plads til to personer. I suiten har du privat butlerservice.

Penthouse suite med havudsigt:
Suite på ca. 87 m2 med køkkenniche, udendørs jacuzzi og privat udendørs terrasse. Der er plads til to personer. I suiten har du privat butlerservice.

2-værelses suite med havudsigt:
Stor 2-værelses suite på ca. 170 m2 med to soveværelser, en stue og tre badeværelser. Der er plads til seks personer. I suiten har du privat butlerservice.

Suite signature med havudsigt:
Denne store suite er ca. 200 m2 og har to badeværelser og to soveværelser. Derudover er der stue, køkkenniche og en spisestue. Der er privat ”plungepool” og terrasse til suiten, Der er plads til seks personer. I suiten har du privat butlerservice.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider