VIVA Cala Mesquida Suites and Spa Adults Only 16+

Cala Mesquida, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 320 m
  • Afstands center: 7 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 81.3 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

Det luksuriøse hotel ligger i nogle vidunderlige omgivelser på en skråning med udsigt over Cala Mesquida bugt med dens plane sandstrand kun få meter fra det naturbeskyttede område Parque de Levante. Blot få skridt fra hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder, ligesom der kun er en kort køretur til de nærliggende byer Capdepera og Cala Ratjada og deres mange indkøbsmuligheder, restauranter, beværtninger og diskoteker. Lige foran hotellet ligger der et busstoppested, hvor busserne kører regelmæssigt.

Hotel-komplekset blev renoveret i 2009 og tilbyder en typisk mallorcansk stil samt i alt 189 suiter fordelt på en række 2- og 3-etages bygninger. Hotellets faciliteter omfatter en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator (i alle bygningerne), ligesom der er en café, en bar, en butik og et konferencerum med plads til 70 personer. På hotellet er der ydermere en klimatiseret a la carte-restaurant med rygerområde og en computer med internetadgang såvel som mulighed for at leje cykler, bestille vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Dette hotel er udelukkende for voksne.

De klimatiserede, lyse og hyggeligt indrettede suiter har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Herudover er der i samtlige boligenheder en minibar, en stue og en altan som standardindretning.

I hotellets haveanlæg finder man 3 swimmingpools, en solterrasse og en snackbar. Hotellet tilbyder endvidere egen indendørs swimmingpool, som er åben fra slutningen af maj til oktober, et solarium, aerobic og mulighed for at spille petanque. Mod betaling kan gæsterne også bestille massage, besøge saunaen, tage ud at dykke, windsurfe og sejle i vandcykel, spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, motionere i fitness-studiet eller tage på cykelture. Slutteligt tilbydes der et underholdningsprogram for både ung og gammel.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider