Sindbad Club

Hurghada, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 350 m
  • Lufthavn Hurghada (HRG): 5.2 km (12 mins)
  • DistanceToTown: 6 km El Sekala
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/egypten/hurghada/sindbad-club/
  • Bar
  • DistanceToBeach: 350 m
  • Aircondition
  • PoolChildren
  • Restaurant
  • Pool

Hotelinformation

All Inclusive-resort hvor intet mangler

Velkommen til dette 731-værelser store resort nær kysten til Det Røde Hav. Du kan godt glæde dig, for her venter der nemlig en fantastisk All Inclusive-ferie med ALT hvad familien drømmer om.

Hotellet tilbyder en række spise- og drikkemuligheder. Du finder fx fem cafeer, tre a la carte-restauranter, to buffetrestauranter, fem barer og loungeområder. Der er med andre ord noget for enhver smag og for et hvert tidspunkt på dagen.

De mange vandhunde vil foretrække at bruge dagen i Sindbad Aqua Park, hvor der er høj energi, 15 vandrutsjebaner til både store og små, en bølgepool samt vandaerobic og meget mere dagen igennem. Standløver, som foretrækker en mere stille pooldag, kan i stedet indtage Aqua Hotel Pool, hvor der ikke er aktiviteter med ro og fred at finde. Derudover er der selvfølgelig det private strandafsnit med solstole og hele to barer, som også er med i All Inclusive.

Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter for både store og små, så der altid er noget at give sig til. Animationsteamet sørger for en lang række forskellige aktiviteter hver dag som fx dart, yogatimer, step, kajak og meget mere samt live shows om aftenen. Resortets sportsfaciliteter tæller desuden en beach volleyball-, tennis- og fodboldbane samt bordtennis med mere. Der er et velindrettet fitnesscenter, men er du mere til spa end fitness, så finder du selvfølgelig også det. I spaen kan du nyde dejlig hamam eller massage (mod betaling).

Hotellets yngste gæster kan møde nye ferievenner i den internationale børneklub, der laver forskellige aktiviteter for børn hver dage fra kl. 10 – 16. Derudover er der en fantastisk legeplads, et spillerum med bl.a. arkadespil, en børnebio samt minidisko med DJ

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med aircondition, satellit-tv, elkedel, minibar, safebox, hårtørrer, et bord og to stole samt separat bad/toilet med bruseniche. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Premium Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Indrettet med en dobbeltseng samt udsigt til byen eller haven. Ca 27m2 med plads til en til tre personer.

Superior Dobbeltværelse:  Indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt udsigt til haven eller poolen. Ca 27m2 med plads til en til tre personer. Badeværelse med bruseniche. Ca 27m2 med plads til en til tre personer.

Deluxe Dobbeltværelse: Romantiske værelser, der fer indrettet med en dobbeltseng og udsigt til haven eller poolen. Ca 27m2 med plads til en til to personer. 

Premium Familieværelse: Placeret lige ved vandparken og er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng. Ca. 27m2 med plads til to til fire personer.

Deluxe Familieværelse: Udsigt til poolen eller haven og indrettet med to dobbeltsenge. Ca. 27 m2 med plads til to til fire personer.

Familiesuite: Består af to værelser, der er forbundet via en dør. Indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Ca. 65 m2 med plads til tre til fem personer.

Premium Familiesuite: Placeret lige ved vandparken og består af to værelser forbundet via en dør. Indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Plads til tre til fem personer.

Superior Familiesuite: Består af to værelser, der er forbundet af en dør. Indrettet med en dobbeltseng i det ene værelse og to dobbeltsenge i det andet værelse. Ca. 58 m2 med plads til tre til fem personer.

Deluxe Familiesuite: Består af to separate soveværelser der er forbundet via et elegant opholdsrum. Indrettet med en dobbeltseng i det ene værelser og to dobbeltsenge i det andet værelse. Ca. 77 m2 med plads til tre til seks personer.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Mere om Sindbad Club
Det er gratis at benytte tennisbanen en time pr. ophold mod reservation. Øvrig brug er mod betaling.

Der er aftenunderholdning på hotellet fra kl. 21.00 – 23.00.

Der er gratis WiFi på hele hotelområdet (dog ikke stranden).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider