Grand Park Hotel Rovinj by Maistra Collection

Rovinj, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Pula (PUY): 39.3 km (39 mins)

Hotelinformation

Dette konference- og strand-hotel ligger i en betagende istrisk by, som skiller sig ud ved sin skønhed og historiske arv. Det ligger afsondret fra byens trummerum, men samtidig tæt på centrum. Det ligger ikke langt til stranden, nedsænket i det dejlige klima og duftene fra det lokale planteliv. Fra hotellet og dets terrassevinduer er der udsigt til den lille havn, som vrimler med skibe og lystbåde, til den usædvanligt tiltrækkende ø Sveta Katarina over for hotellet og længere ude til det gamle bycentrum samt i det fjerne det beroligende åbne hav. Gæsterne kan nemt komme til den skovbevoksede park Zlatni Rat og restauranterne, pubberne, forretningerne samt Rovinjs offentlige transportmidler på en kort gåtur. Der er endvidere omkring 12 km til banegården. Gæsterne kan ligeledes besøge byen Pula, som ligger ca. 30 km derfra.

Dette klimatiserede hotel med dets mangeårige gode ry er på 4 etager og tilbyder en terrasse, en foyer med døgnåben reception og check-out service samt i alt 202 værelser. Til behagelighederne hører en safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand, frisørsalon, fjernsynsstue, legeplads og miniklub. Der er en bar og restaurant, hvor gæsterne kan spise og blive underholdt samt konferenceindretninger og WLAN/internetadgang (mod betaling), som forretningsrejsende kan benytte sig af. Gæsterne har mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt at leje cykler på stedet (mod betaling).

Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, brusebad/badekar, hårtørrer, dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator samt en terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider