Amarina Abu Soma Resort & Aqau Park

Soma Bay, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Hurghada (HRG): 49.8 km (42 mins)

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder guideservice på denne destination! 

Denne tekst er automatisk oversat og er indsamlet fra en ekstern informationsleverandør. Oplysningerne i teksten kan afvige fra de faktiske forhold på stedet.

Udendørs restauranter, barer, pools og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Resortet blev bygget for ikke så lang tid siden – i 2019. I en 3-etagers hovedbygning og en 3-etagers sidebygning tilbydes gæsterne 393 værelser, herunder 36 juniorsuiter, 64 suiter, 30 enkelt- og 195 dobbeltværelser. Det flersprogede personale ved receptionen i lobbyen står til rådighed ved check-in og check-out. På overnatningsstedet tilbydes der WLAN (uden gebyr). Stedet råder over en række handicapvenlige faciliteter. Resortet råder over faciliteter velegnede til gæster i kørestol og elevator. Stedets pejs skaber en behagelig atmosfære. På stedet findes der ud over en souvenirbutik også en række andre butikker. Børnene kan tumle rundt på legepladsen. Som del af overnatningsstedets yderligere faciliteter er der også en aviskiosk og et legerum. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette uden gebyr på resortets parkeringsplads. Af serviceydelser tilbydes også 24-timers sikkerhedsvagt, lægevagt, transportservice, roomservice døgnet rundt mod betaling, vækkeservice, vasketøjsservice, en frisør, et møntvaskeri og egen transportbus. Gæsterne kan få råd og vejledning i businesscenteret og tilbydes en faxmaskine.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider